April har kretsat kring tältning, sol, matlagning utomhus, promenader i bokskogar och brödbakning på gaskök. Vi har besökt naturreservat med packade ryggsäckar, vandrat flera mil, tränat personsök med Maja, spanat på stjärnorna inlindade i sovsäckar och lyssnat till kattugglor innan vi somnat. Vi har lagat kalasgod mat, bakat, badat, firat påsk i Blekinge och firat Björns 25-årsdag. Årets första barfota avklarades redan andra april och årets första tältning kort därefter! (klicka på bilderna för större bilder)
 |
Barfota! |
 |
På med ryggsäcken! |
 |
Matlagning i det fria. |
 |
Tältplats |
 |
Första parkett och 8 grader varmt. |
 |
Brödbakning på gaskök. |
 |
Frukost på nystekt bröd. |
 |
Spårning med Maja. |
 |
Tältplats |
 |
Kocken grillade lax. |
 |
Och jag stod för sparrissalladen. |
 |
Maja! |
 |
Tältplats på Knösö. |
 |
Kvällsgrillning över öppen eld. |
 |
Solfrukost! |
 |
Yatzy i solen. |
 |
Äggmålning i Ramdala. |
 |
Backsippor hos Björns mormor. |
 |
Stora kottar! |
 |
25-åringens frukost på sängen. |
 |
Och blommogram på jobbet! |
 |
Samt överraskningsgrillning med vänner! |
 |
Hemmagjord LCHF-pizza och sallad med bokskott och ängssyra. |
 |
Sparrissallad med ostchips, fetaost och salami. |
 |
Ostchips to be. |
 |
Frukost för vinnare! |
 |
För att inte glömma hejme. |
 |
Ny frisyr ordnades. |
 |
<3 |
 |
Blekinges bokskog. |
1 kommentar:
Det här med bröd på gaslåga låter väldigt intressant. Jag ska ju ut och åka folkabuss på min semester i sommar. Har du nåt recept? Hur gör man?
Skicka en kommentar