Tänkte om och experimenterade fram kanelbullar med kokos och mandel!
KANELBULLSMUFFINS
- Blanda smält smör och malen kanel
- Ställ åt sidan
- Vispa 4 ägg med 1dl sukrin och >1dl sötningsmedel fluffigt
- Tillsätt 1dl kokosmjölk och 50g smält smör
- Rör ned 3-4msk kesella och blanda väl
- Blanda 0,25dl fiberhusk, 0,25dl pofiber, 0,25dl sojamjöl, 1dl kokosnötsmjöl, malen kardemumma och kanel
- Tillsätt 2tsk bakpulver och 1,5tsk bikarbonat
- Vänd ner mjölblandningen i äggblandningen
- Låt svälla ca 2 minuter
- Forma små runda bullar
- Häll kanelsmör över bullarna, alternativ pensla dem
- Låt vila 1 minut
- Pensla bullarna med ett uppvispat ägg
- Toppa med kokos och hackad mandel
- Grädda ca 20 minuter i 175 grader
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar