April har kretsat kring tältning, sol, matlagning utomhus, promenader i bokskogar och brödbakning på gaskök. Vi har besökt naturreservat med packade ryggsäckar, vandrat flera mil, tränat personsök med Maja, spanat på stjärnorna inlindade i sovsäckar och lyssnat till kattugglor innan vi somnat. Vi har lagat kalasgod mat, bakat, badat, firat påsk i Blekinge och firat Björns 25-årsdag. Årets första barfota avklarades redan andra april och årets första tältning kort därefter! (klicka på bilderna för större bilder)
|
Barfota! |
|
På med ryggsäcken! |
|
Matlagning i det fria. |
|
Tältplats |
|
Första parkett och 8 grader varmt. |
|
Brödbakning på gaskök. |
|
Frukost på nystekt bröd. |
|
Spårning med Maja. |
|
Tältplats |
|
Kocken grillade lax. |
|
Och jag stod för sparrissalladen. |
|
Maja! |
|
Tältplats på Knösö. |
|
Kvällsgrillning över öppen eld. |
|
Solfrukost! |
|
Yatzy i solen. |
|
Äggmålning i Ramdala. |
|
Backsippor hos Björns mormor. |
|
Stora kottar! |
|
25-åringens frukost på sängen. |
|
Och blommogram på jobbet! |
|
Samt överraskningsgrillning med vänner! |
|
Hemmagjord LCHF-pizza och sallad med bokskott och ängssyra. |
|
Sparrissallad med ostchips, fetaost och salami. |
|
Ostchips to be. |
|
Frukost för vinnare! |
|
För att inte glömma hejme. |
|
Ny frisyr ordnades. |
|
<3 |
|
Blekinges bokskog. |
1 kommentar:
Det här med bröd på gaslåga låter väldigt intressant. Jag ska ju ut och åka folkabuss på min semester i sommar. Har du nåt recept? Hur gör man?
Skicka en kommentar