2012-07-29

LCHF: blomkålsrisotto




Kanongott och enkelt!

Blomkålsrisotto med trattkantareller och timjan
2 port.

1. Fräs en röd lök, vitlök och en näve trattkantareller
2. Släng i ca 200g köttfärs (kan uteslutas)
3. Riv 150g blomkål och häll i pannan
4. Klipp en rejäl näve färsk timjan och lägg i pannan
5. Tillsätt en skvätt vatten och 50-100g Milda Mat Extra 4%
6. Låt puttra några minuter tills blomkålen mjuknat
7. Krydda med salt och peppar
8. Servera rykande het!

2 kommentarer:

Madde / Mamma och blivande fröken sa...

Ser spännande ut, ja minus svamp då. Jag äter ingen form av svamp men plockar gärna ;).

Granne sa...

Hej!
En vän tipsade om din blogg då jag sa till henne att jag behöver insperation att VÅGA träna igen. Har oxå diabetes och avskyr det men försöker och VILL leva ett "normalt" liv. Ser även att vi bor väldigt nära varandra.
Din blogg är väldigt inspirerande och jag kommer absolut pröva mycket mat du lägger ut då ja tycker mycke lchf är svårt att laga då jag har 2 små barn och 1 sambo som hatar allt som inte går att ha bea och ketshup till =).
Din blogg förgyllde en annars jävligt dålig blodsocker dag =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...