4 dl krossade linfrön 6 ägg 250 g (en liten burk) kesella 10% 3 msk brödkryddor (går att byta ut mot kanel eller saffran eller annat gott) 2 tsk bakpulver 1 tsk salt 2 msk fibrex Pumpakärnor/solrosfrön/sesamfrön/hackade valnötter
Blanda ihop allt, häll i en brödform och ställ in i ugnen på 175 grader i 70 minuter!
1 kommentar:
Det är superenkelt och sjukt gott!
4 dl krossade linfrön
6 ägg
250 g (en liten burk) kesella 10%
3 msk brödkryddor (går att byta ut mot kanel eller saffran eller annat gott)
2 tsk bakpulver
1 tsk salt
2 msk fibrex
Pumpakärnor/solrosfrön/sesamfrön/hackade valnötter
Blanda ihop allt, häll i en brödform och ställ in i ugnen på 175 grader i 70 minuter!
Skicka en kommentar