KOKOSPANACOTTA
- Lägg 1,5 gelatinblad i kallt vatten.
- Koka upp 1,5dl kokosgrädde och 0,5dl grädde.
- Tillsätt 3msk sötning, 4msk kokos och 1tsk ren vanilj.
- Rör ned gelatinbladen och ta av kastrullen från plattan.
- Häll upp i glas och låt svalna till rumstemperatur.
- Sätt in de svala glasen i frysen 30 minuter tills panacottan har stelnat.
RABARBERKRÄM
- Hacka 1dl rabarber och värm tillsammans med 0,5dl blåbär i micro eller kastrull på spisen.
- Tillsätt några msk sötning och lite pressad apelsinjuice.
- Mixa med stavmixer tills krämen fått en jämn konsistens.
- Låt svalna och toppa sedan den kalla panacottan med krämen.
Kokospanacotta med rabarberkräm och apelsinskal.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar