2011-09-17

LCHF: Persikopaj med apelsincremefraiche

PERSIKOPAJ
1. Skiva en eller två persikor (för en portion)
2. Lägg skivorna i en smörad ugnsform
3. Blanda i en egen skål 1 del smält smör med 1 del mandelmjöl, 1 del fibex och en halv del pofiber samt lite soja mjöl. Jag använde 1/2dl respektive 1/4dl samt 2 msk.
4. Smaksätt smuldegen med lite nymalen kardemumma, kanel och ngn msk sötning.
5. Häll smuldegen över persikorna, droppa över lite vatten och sätt in i 200 grader tills pajen har fått färg.
CREME FRAICHE MED APELSIN
1. Blanda creme fraiche med rivet apelsinskal, pressad apelsinjuice och lite sötning. Smaka av och ta så mycket som behövs!
2. Låt stå i kylen tills servering.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...