- Sätt ugnen på 175 grader
- Vispa 4 ägg med ca 1dl sötning (ex. sukrin eller hermesetas)
- Blanda 2,5 dl mandelmjöl, 0,5dl kokosnötsmjöl (går att byta ut mot ex sojamjöl), 0,5dl kokosflingor, 1msk fiberhusk, 2,5tsk bakpulver och 1 tsk bikarbonat i separat skål
- Lägg en stor näve frysta hallon i en skål och tillsätt en msk av torrvarorna och blanda
- Rör ned 125g smält smör, 1dl grädde, 100g färskost (ex. philadelphia) i äggblandningen
- Rör ned 1 stor näve grovrivna morötter i mjölblandningen
- Tillsätt lite kardemumma och kanel
- Rör ned mjölblandningen i äggblandningen
- Vänd försiktigt ned de frysta bären
- Portionera upp i formar
- Grädda ca 20-25 minuter
2012-04-02
LCHF: Mandelmuffins med morötter och hallon
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar