2012-05-02

Efter löpningen och återhämtning i solen packades fiskespö, engångsgrill och mat. En tur till Frösön i kvällssolen avslutade dagen fint. Mitt blodsocker låg på snudd för lågt och jag kunde äta potatissallad (vilket inte har hänt på över 2 år, waaaaah!). Björnen fick tyvärr ingen fisk, men desto mer grillad korv istället. Vi passade på att gå en promenad med underbar utsikt högst upp på berget också!

4 kommentarer:

www.saramadeleine.se Orsakullan sa...

Härliga bilder :)

Madde / Mamma och blivande fröken sa...

Härliga bilder :)

Cilla sa...

Ja, man blir verkligen klokare med åren. Jag skulle aldrig vilja vara 20 igen. Tiden efter 25 har varit min bästa tid, och bättre blir det =)

Men åh, vilken romantisk historia om dig och Björn. Helt underbart =) bråttom är inte alls farligt, men känner när det är rätt.

Jag har också levt i ett långt och destruktivt förhållande under många år. Det tog mig tid att komma på banan igen. För ett år sedan träffade jag en superfin människa som jag levt tillsammans med tills nyligen. Vår relation utvecklades mer till vänskap än kärlek. Vi bröt upp bara för någon månad sedan och jag flyttar till ny lägenhet 1 juni. Jag är alltså singel och nöjd över det beslutet för tillfället. Jag är obotlig romantiker och tror på kärlek, därför är jag säker på att min Mr finns :) Jag mår bra just nu och det är huvudsaken för mig!

Cilla sa...

Men du! Hur liten är inte världen?! Jag har kikat runt i din blogg för att leta efter er vigsel. Found it. Och, Jenny på Studio HN i Östersund är min bästa, bästa barndomskompis från Vimmerby :) Numera har de en annan salong förstås. Urhäftigt tycker jag!

Underbar vigsel =) Så mycket kärlek.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...