LCHF: Kokoskyckling med curry serverat med blomkålsris och mynta
(4 port)
- Strimla ½ stor gul lök och 1 paprika och fräs i ca 1tsk olja
- Vänd ner 1 liten burk konserverade champinjoner (ca 140g), ½ burk vattenkastanjer (ca 80g), ½ burk bambuskott (ca 100g) och 1 burk minimajs (ca 125g).
- Strimla ca 400g kyckling och släng i pannan
- Fräs på medelhög värme tills kycklingen är klar
- Tillsätt 200g kokosmjölk, 0,75dl mjölk och en lite skvätt vatten
- Låt koka upp och ta av plattan
- Servera med blomkålsris och mynta!
(Grovriv blomkål, släng ned i kokande vatten någon minut tills den mjuknat, häll av vattnet, tillsätt en msk smör och blanda om. Hacka en näve mynta och rör ned.)
1 kommentar:
Gott det ser ut. :)
Skicka en kommentar