Snabbt, gott och enkelt!
- Blanda 70g pofiber, 35g fiberhusk, 20g linfrö, 30g solroskärnor, 20g fibrex och 40g kokosnötsmjöl
- Tillsätt 3tsk bakpulver och 2tsk bikarbonat
- Släng i en nypa salt och lite färska kryddor eller annan smaksättning
- Blanda 230g ägg (ca 4st), 3dl vatten, 100g kesella och 150g naturell yoghurt i separat skål
- Vänd ner äggblandningen i mjölblandningen och blanda väl!
- Låt svälla ca 5-10 minuter
- Forma 8 runda bullar och lägg på plåt
- Pensla bullarna med vatten
- Grädda ca 20 minuter i 175 grader
- Pensla bullarna med vatten ett par gånger under gräddning
- Låt svalna på plåt under duk
1 kommentar:
Supergoda! :) Valde dock att utelämna alla fröer pga allergi, men det smakade utmärkt. Tack för receptet
Skicka en kommentar