2012-06-09

LCHF: Kycklingwrap

 
Den nya favoriträtten!
Tillreds på ett kick och och mättar bra.
  1. Vispa 2 ägg med 3msk matgrädde (15%) och 1msk fiberhusk. 
  2. Salta lätt
  3. Stek i lite olja på medelhög värme
    Tips: Använd smaksatt olja
  4. Vänd när undersidan har fått färg
  5. Lägg upp på tallrik och låt svalna
  6. Tärna en kycklingfilé och stek i fettet som är kvar i pannan
  7. Släng i lite hackad pastrami (eller annan kryddad skinka)
  8. Krydda med curry, chili, salt, peppar och lite ingefära
  9. Häll över ca 1dl cremefraiche och 0,25dl milda mat extra (4%)
  10. Låt bubbla en kort stund
  11. Stäng av plattan och låt kycklingröran i pannan stå kvar
  12. Mosa en halv avokado i egen skål
  13. Tillsätt en msk tacokrydda och 1msk gräddfil
  14. Ladda äggtortillan med sallad, gurka, tomat, röd lök och paprika
  15. Släng på en rejäl slev av kycklingröran
  16. Toppa med avokadoröran och riv över lite citronskal
  17. Rulla och ät!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...